Jdi na obsah Jdi na menu

CENÍK 2021

 

m46c1444.png

 

CENÍK 2021
    (focení uskutečněná od 1.1.2021)
 
 
NOVOROZENCI (miminka do 3 týdnů od narození) - fotostudio Hodonín
Nafocení miminka: 3500,- kč.
Cena zahrnuje: nafocení (3 hodiny), 10 upravených fotografií v plném rozlišení v elektronické podobě (posláno přes úschovnu), tisk 10ks fotografií v rozměru 13x18cm, zapůjčení oblečků a fotorekvizit pro miminka.
Nafocení miminka i s rodiči/popř. se sourozencem: 3700,- kč.
Cena zahrnuje: nafocení (3 hodiny), 13 upravených fotografií v plném rozlišení v elektronické podobě (posláno přes úschovnu), tisk 13ks fotografií v rozměru 13x18 cm, zapůjčení oblečků a fotorekvizit pro miminka.
Cena pro nafocené maminky v těhotenství, které ke mě přijdou na focení s miminkem je: 3200,-kč (focení jen miminka) a 3400,- kč (focení miminka včetně rodinných fotografií).
 
 
NOVOROZENCI - LIFESTYLE: 3700,- kč (starší 3 týdnů)   - fotostudio Hodonín ( miminka se fotí hlavně v náručí/blízkosti rodičů a v přirozených polohách)
Cena zahrnuje: nafocení (2-3 hodiny), 13 upravených fotografií v plném rozlišení v elektronické podobě (posláno přes úschovnu), tisk 13ks fotografií v rozměru 13x18 cm, zapůjčení oblečků a fotorekvizit pro miminka.
 
 
DĚTI, RODINA: 2700,- kč
Cena zahrnuje: nafocení (1 hodina), 12 upravených fotografií v plném rozlišení v elektronické podobě (posláno přes úschovnu).
 
 
TĚHOTENSKÁ FOTOGRAFIE, PÁROVÉ focení (rande) a PORTRÉTNÍ foto (ženy a dívky): 2900,- kč
Cena zahrnuje: nafocení (1,5 hodina), 12 upravených fotografií v plném rozlišení v elektronické podobě (posláno přes úschovnu).

Pokud budete chtít využít služby vizážistky, ráda vám ji domluvím.

U těhotenského focení je možné zapůjčení šatů.

Každá focená těhulka u mě, má automaticky slevu na novorozenecké focení.

 
 
TĚHOTENSKÉ FOTO měsíc po měsíci: 3400,- kč
Cena zahrnuje: nafocení (9 návštěv v ateliéru) a 10ks (z toho 1x koláž) upravených fotografií v plném rozlišení v elektronické podobě (posláno přes úschovnu). Pokud na poslední návštěvě už s miminkem využijete možnosti nafocení novorozenecké fotografie, je toto focení: 3000,- kč
 
 

.

 
SVATEBNÍ FOTOGRAFIE: ceník na vyžádání do emailu.

 

 
 
Pro všechny druhy focení platí:
Částka je splatná ihned po focení.
Tisk fotografií je možný po domluvě.
Každá další fotografie nad rámec balíčku: 200,- kč/kus (bez tisku)
Poštovné a balné v případě posílání fotografií poštou: 100,- kč (poštovné na Slovensko 150,- kč).
Po focení posílám náhledy všech fotek, aby jste mohli vybrat fotografie které dostanete.
Je možné domluvení služby vizážistky.
Čekací doba na hotové fotografie je 4-8 týdnů od doby kdy zašlete seznam vybraných fotek (v případě nemoci, dovolené a pod. může být i delší).
Fotografovaní o víkendech a svátcích za příplatek 1000,- Kč.
Neupravené a surové fotografie NEPOSKYTUJI!! Proto mě o ně nežádejte!!! Děkuji.
U focení v exteriéru účtuji cestovné 10,- kč/km (účtováno z Hodonína).
Je možné zakoupení dárkového poukazu.
 
 
 

Obchodní podmínky

 

Osobní údaje a souhlas s poskytnutím fotografií:

Osobní údaje které mi budou poskytnuty, jako je jméno, email a telefonní číslo, pro plnění smluvního vztahu, budu zpracovávat po dobu 10 let ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Fotograf (Martina Rozehnalová) si vyhrazuje právo ke zveřejnění fotografií do svého portfolia na sociálních sítích nebo na svých webových stránkách. Pokud si klient nepřeje, aby jeho fotografie byly uveřejněny, je nutné o tom fotografa předem informovat (nejpozději po skončení focení). Pokud tak neučiníte, bere se to jako váš souhlas.

 

Archivace fotografií:

Všechny neupravené fotografie (neupravené raw formáty) archivuji po dobu 1 měsíce od odevzdání zakázky, poté data  odstraňuji v souladu s nařízením EU 2016/679 o ochraně fyzických osob (tzv. GDPR). Pokud chce klient zakázku reklamovat, musí tak učinit do této doby. Odevzdané fotografie (jpg formáty) archivuji po dobu 6 měsíců ode dne fotografování.